NYÅRSAFTOOOONNN!

Så dök den där aftonen upp, precis som förra året!

Det känns urbota skönt att kunna påbörja ett nytt igen... preeeecis som förra året! En härlig röst på telefon gör ju inte det hela sämre direkt?

För en gångs skull har jag köpt en färdig nyårsbukett att ta med, tiden räckte inte för något ytterligare pysslande med oasis, snitt och krukor, men den är rätt fi... va?

Det är TISTLAR i buketten!

Så... omtänksamt?! Man ska ju inte gå omkring å tro att det bara blir en dans på rosor det här!

Hur som helst ser jag fram emot kvällen och dess sällskap. Goa, glaa vänner är aldrig fel!

Puss! och Gott Nytt år!
 
Pst... är nu nere med 0,7kg... he, he, heeee!
Dans på rosor, Goa, glaa vänner, Nyårsafton 2012, Nyårsbukett, Puss och Gott Nytt År, Tistlar i buketten, Viktnedgång;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Abelsöndan efter jul...

Så får man ta sig en liten funderare här...
 
 
Nyårslöften... tjaaa?
 
Gå ned i vikt borde väl vara det första kanske? men det är hiskla svårt att låta bli det goda... Mmm... men om man går med i Viktklubben kanske? 
http://secure.exhost.se/viktklubb/index.html?weight%3D70%26height%3D173%26targetWeight%3D60 Enligt deras test som kan utföras direkt på nätet, så skulle jag nå önskad vikt ...da, da, daaaaaa: den 18 mars 2013! Det låter ju så gräsligt enkelt, visst?
 
När jag själv genomförde det där testet så fick jag svaret:
 
 
"Du är normalviktig! Det verkar inte finnas några medicinska skäl för dig att gå ner i vikt. Vill du trots det tappa något kilo är Viktklubb ett sunt sätt att göra det på. Viktklubb kan också hjälpa dig att hålla vikten och komma i bättre form. BMI står för Body Mass Index. Siffran ska inte ses som ett exakt mått på eventuell över eller undervikt. Om du exempelvis är mycket muskulös kan du få ett högre BMI."
 
Jag vet inte jag, men jag tyckte det var svammel om jag ska vara ärlig!
 
Jag är inte alls normalviktig! möjligen pissviktig? Nåja, jag fäste mig väl inte så särdeles mycket i det egentligen utan koncentrerar mig mer på: "Siffran ska inte ses som ett exakt mått på eventuell över eller undervikt", då jag ändå är fullständigt övertygad om att jag INTE är muskulös på något som helst vis... alls! 
 
Nej, men jag ska nog gå med i den där Viktklubben ändå och för den målsättningen rekommenderar de ett 3 månaders abonnemang.
 
Tjolahopp, DET får bli mitt nyårslöfte!!!
 
Den 18 mars 2013, ska jag ha gått ned 10 kilo... Jisses! det blir inga nattmackor här framöver...
 
 
 
 
 
 
 
 
En liten funderare, Gå ned i vikt, Nyårslöften, Pissviktig, Svammel, Viktklubben, Vikttest;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Tjäna pengar?

Det verkar inte finnas någon som helst gräns på vad vi gör för att kunna tjäna pengar. ETT av de mer osmakliga sätten är väl att helt lagligt droga barn och vuxna, det utan att ens förklara riskerna med det?

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressrelease/view/adhd-drogen-concerta-faar-inte-laengre-anvaendas-foer-vuxna-i-sverige-694081
 
"Läkemedelsverket och Socialstyrelsen har tigit, media har inte berättat ett enda ord om saken, men nu kan det avslöjas: ADHD-drogen Concerta får inte längre skrivas ut för vuxna i Sverige eller i övriga Europa.

Det engelska läkemedelsverket MHRA har tillsammans med övriga läkemedelsmyndigheter i Europa beslutat att underkänna Janssen-Cilags ansökan om att få Concerta godkänt för vuxna. De kortsiktiga studierna som läkemedelsbolaget lämnat in som stöd för sin ansökan visade sig vara en katastrof. Sammantaget kunde man inte ens kortsiktigt (mer än fem veckor) visa någon positiv effekt av Concerta på ”ADHD-symptom”. Dessutom visade studierna att Concerta ORSAKADE ångest, agitation och aggression hos vuxna."

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/kommitten

Adhd-drogen, Adhd-symtom, Concerta, Mänskliga rättigheter, Orsakar ångest, Tjäna pengar?;
Ingen har kommenterat än bli den första!