Albert Bonniers Förlag...

Författarcoachen
Albert Bonniers Förlag är det största skönlitterära förlaget i Sverige och ett av de äldsta. Utgivningen har alltid utmärkts av mångsidighet. Romaner, lyrik, memoarer, biografier, essäer, reseskildringar, presentböcker samt en mängd olika fackböcker har haft förlagets namn på titelbladet. Många av de största och mest välkända svenska författarna har utkommit på Albert Bonniers Förlag genom åren och förlaget har också intagit en ledande ställning vad gäller översättningar av utländska författare. Det märks inte minst på det stora antal nobelpristagare som utkommit på Albert Bonniers Förlag.

http://www.albertbonniersforlag.se/
Ingen har kommenterat än bli den första!

SkrivarSidans novelltävling 2012

Författarcoachen

Skrivet av Iréne S Räisänen på 19 december 2011. Postad i Nyheter

novellFör 13:e året i rad utlyser vi SkrivarSidans novelltävling för våra medlemmar.


Regler:


* Temat är fritt

* Texten får vara fem sidor i Word eller högts 7 000 tecken inklusive mellanslag och teckensnittets storlek 12

* Varje medlem får delta med ett bidrag

* Novellen skicka in via sajten, välj sektion Texter och kategorin Novelltävling

* Bidragen ska vara inskickade senast den 15 mars kl.23.59


Jag vill bli medlem!

Ingen har kommenterat än bli den första!

Elisabet Norin - Röster om författaren som handledare.

Författarcoachen
"Mitt arbete har utvecklats enormt med Elisabets hjälp. Hon har alltid funnits där med goda råd och peppning. – Elisabet har gett mycket gott stöd under skrivprocessen, både med konstruktiv respons, men... också som bollplank för inspiration. – Jag litar på Elisabets omdöme, känner att hon tagit min text på allvar. Elisabet Norin uppfyllde mina förväntningar med råge. Hennes kommentarer var väldigt pedagogiskt och hon kom med konstruktiva förslag om hur man skulle kunna göra vissa omändringar.


Röster om boken:

De tydliga exemplen, både Elisabets egna och från litteraturen, gör att mitt elevförtroende för hennes kunnande ökar. Jag tror verkligen att boken kommer att uppskattas och hjälpa sina läsare i deras ensamma skrivande. Det är en mycket välskriven, trevlig och lättläst bok. De praktiska tipsen känns relevanta och ger igenkänning och identifikation för den som redan har skrivit en del. De teoretiska partierna känns korrekta och lovsången till det skrivande livet är inspirerande."
 

http://www.bokus.com/bok/9789176948446/tre-enkla-regler-finns-inte-en-romanskola/
Ingen har kommenterat än bli den första!