Saknar ord gör jag...

 
Inte många av mina bilder som blivit till och ramats in, saknar en text...
 
Jag får ibland för mig att detta evinnerliga kluddande är MITT sätt att iordningställa en synopsis faktiskt. Eller så är det helt enkelt bara en alltför svag ursäkt till tavelramar, paspartous, skisser och färdigt målade bilder, som ligger och tar plats både här och där.
 
Bilden längst till höger föreställer en kvinna och en man som hoppar jämfota med armarna ovanför huvudet... Hmmm... nu är den inramad i alla fall.
 
Den är gjord på skört rispapper, nu placerat på röd kartong, med svart paspartou runt om, och med en svart träram naturligtvis.
 
Jag fann arket för en vecka sedan, instucken mellan två blad i en atlasbok... Jag har verkligen slagits med minnets mosaik och skuggor för att försöka komma ihåg varför den överhuvudtaget blev till, och inatt damp anledningen ned bland lakan och typ en miljon kuddar!
 
HAH!!! tänkte jag och klev upp, fann efter många om och men lysknappen, sökte mig därefter en penna och en bit papper!
 
Nu tog ju det ett tag förståss... och när jag då står där med både papper och penna i handen, såååå... Jahmehn jag riktigt kände hur minnet försvann tillbaka in i atlasboken och drog igen pärmarna efter sig med en smäll!
 
Hade jag nu varit man... så skulle jag för sanningens mig ha påstått att det var ett taskigt läge... men då så inte är fallet, så låter jag den kommentaren vara osagd faktiskt! Det kommer fler dagar och nog ska jag fundera över detta ett tag till innan jag ger upp, känner jag!
 
...hon var någon form av undersökande... journalist?
...som drog fram sanningar i ljuset?
 
Efter varje avsnitt som gick på tv, så avslutades programmet med att både hon och den intervjuade under programmet, hoppade jämfota... men VAD i fridens liljor heter människan?
 
Aaaasssscha och skitisamma, hon är till salu i alla fall!
 
800 riksdaler för ett jublande par på rispapper, färdig att slå in som en tokrolig julklapp till dottern, sonen, eller jah? någon!
Annasén, Det gömda havet, Flykten, Illustration i akvarell, Krigsherrars kamp, Tavelförsäljning Akvarell;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Högst sannolikt...

...får tomten både låta sy upp flytväst för ren och simma hit, om det ska bli någon ordning på klappandet i år?

I denna tidiga morgon blänker pölarna i gatljuset, allt annat ser bara dystert ut faktiskt... tragiskt är det! En annan ljuspunkt i den svarta morgonen får väl idag vara att det nu endast fattas två inramningar, sen är hyllan full och jag kan börja planera för denna vinters målande.
 
 
 
 
Texten StorNickes barn har berikats med de tre bilderna: "Gattijaurs byastämma", "Ivägkörd" och "Utedräng" 
 
 
 
 
 
Tavelförsäljning Akvarell;
Ingen har kommenterat än bli den första!

TJOFADDERITTAN...

Snart stampas här med högerfoten så pass att jag mest troligt blir inlagd någonstans... fast det är säkert kö dit?
 
Då jag nu hjälpt en av de mina med både bränning av gamla filer, en hård utrensning och en reeeejäl diskfragmentering på det! så ångar faktiskt blodtrycket ut genom öronen så pass att det är svårigheter att läsa vad som står på skärmen. Aaaasssscccha!
 
Att man då ska vara så himlandste känslig...
 
Sånna som jag tar omvägar runt allt vad som kan föreställas köbildning faktiskt! Fräser i tanken, till och med åt personalen som besiktigar bilen, då de aaaabsolut ska fara omkring å peta på varenda j vla pryl som där finns att peta på! Har de inget bättre för sig kan man ju fundera...
 
Snart inför man väl kölappssystem för att få komma fram till kölappssystemet? Det skulle då inte förvåna mig ett ögonblick! Nästan som då ett statligt tok införde nymoderniteten att man skulle gå kurs...
 
För att kunna söka till kurs!!!
 
Amehhh!!!
 
Förmiddagens schemaläggning är med andra ord äntligen utförd och för sanningens mig att jag INTE tänker gå hem och göra samma sak där, förr´n får skrivbordet braka samman av hårddiskens tunga innehåll! NixPix säger jag bara, det blir ingenting av med det inte!!! Jag ska städa några timmar innan badhusväggarna tränger på... och skåpnycklar glöms hemmavid... och...
 
...fast det är nog ingen dum idé egentligen? min lilla stackars hårddisk kunde faktiskt behöva en fragg, rensning och uppdatering!
 
 
Högerfoten;
Ingen har kommenterat än bli den första!