Jamensissådärja...

Så var ordningen återställd igen...
 
Jag köpte ett tv-bord till en av sönerna för 450:- Vilket skulle köras hem till honom samtidigt som de körde hem de möbler jag köpt till mig själv, men då butiken skulle dra iväg fick den ansvariga försäljaren först ringa upp en argbigga i stan - mig! Och försöka förklara att alla möbler hon köpt FÖRUTOM just rumsbordet jag sökt efter med ljus och lykta, skulle köras ut.
 
Aj, aj, aj vad mycket pengar de förlorade på den affären. Förbittrade Ninnor är nämligen inte roliga, inte en sekund när så är fallet! Soffbordet ersätts med ett höj och sänkbart, vinklat kontorsbord, och körs hem till bostaden och trots att de förlorade 2 000:- på den affären så önskar de mig varmt välkommen då jag går...
 
Puss! säger jag nöjd och vet med mig att DET bordet kan ingen stjäla utan lastbil, och det borde kanske personalen hinna med?
 
Love to me Babe, love tom me!
Ingen har kommenterat än bli den första!

Jahmenjäsiken...

Så var man medlem i EIMS http://ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?d=9032&a=140164&l=sv, inte illa pinkat av en MS:are?
 
"EIMS är en multicenter-studie där 38 neurologiska enheter runt om i Sverige samarbetar med olika forskningsinstitutioner på Karolinska Institutet. Studien samarbetar även med IMSGC (International Multiple Sclerosis Genetics Consortium) och Nordic MS genetics group. (Engelska: http://ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?a=31582&d=29348&l=en) Har du fått en MS-diagnos eller "possible MS"/CIS-diagnos under de senaste två åren så har du möjlighet att delta i EIMS-studien och bidra med värdeful information till framtidens forskning om MS."
 
Har du själv fått diagnos? hjälp dem med forskningsunderlag!
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Dagar som går...

 
 

 
Tydligen så är "skvaller" en stor grej även för småstaden Skellefteå, ha, ha, ha!
 
Vi har bara lite mindre många att skvallra om, men det verkar vara en småsak att oroa sig över. Det behöver tydligen inte ens vara en sanning, bara det är tillräckligt schaskigt att förmedla till de övriga förväntansfulla deltagarna.
 
Vi är precis lika mycket djur i bur, i Skellefteå som någon annanstans i världen. Man dividerar än hit och än dit och lite varstans, om det är kul att plötsligt finna sig vara med i en sådan... eller om det inte är det... Om det handlar om ren skär ondska, att skriva elakt om andra, eller ej.
 
Men, jag får liksom en känsla av att de som roar sig själva på det viset, egentligen är dem som är mest rädda för det?! Märkligt! Varför i hela världen kasta sten i glashus helt frivilligt? Det verkar dessutom vara trångt i många garderober, då liken trängs om saligheten lite överallt vad jag förstår.
 
Sedan kan man tydligen göra vad som helst av ingenting alls, för att få en liiiiiiten, liiiiiten ynka plats i någons skvallerkrönika för veckan. Jag kan ibland se höns i bur framför mig där man finner sig en hackkyckling, att hacka på för att komma upp sig i den egna gruppen. Plötsligt vara mera VÄRD än de andra hönsen. Eller så helt enkelt en större arena i det gamla romarriket, där man strider för sitt liv till det att man helt enkelt faller ihop - död.
 
Det har förvisso ALLTID funnits lite psykiskt klenare grupp människor som gärna klampar omkring i allas vår hönsbur. Man river och sliter i vad som möjligen med lite fantasi, kan ta ära och redighet ur vem som helst.
 
 
 
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!