Härlig är jorden, härlig är Guds himmel...

...skön är själarnas pilgrimsgång, känner ni igen va? Och av dessa fagra ord kom en ny berättelse med vinden!

"genom de fagra riken på jorden"
 
 
Tidevarv komma, tidevarv försvinna...
 
 
 ...släkten följa släktens gång...
 
 
...Aldrig förstummas tonen från himlen...

 
...frid över jorden Herren bjöd.
 
 
 OCH, även denna Kosomresa fixade jag galant, både med torr kamera, strumpor och stövlar i ordning! Det blev till och med en blomsterdekoration på köksbordet. Jag tackade Moder Natur och gick vidare, med svärdet i hand och sabeln redo att svälja det, då jag kände mig redo! Och min skyddsängel på andra sidan ån... ska erkännas!
 
 
 
 
...nu då det snart är jul och allting!
 
 http://www.julsånger.se/klassiska/
Ingen har kommenterat än bli den första!

En heeelfläng dag!

Igår eftermiddag var jag och en av sönerna ute på stan och härjade...

Han med sina dataprylar och elektronik, jag i textilstuvar och garnhärvor, det var en rätt givande afton för oss båda ska erkännas. Kaffe och kaka hemma hos mordern och så hem och fortsätta härjandet!

Medan mamsen färgade tjuriga tröjor och morrade över uppkomna fläckar, som naturligtvis inte skulle vara där! Så fick jag en sån där faaantastisk fix idé. Jepp! Jag skulle, istället för att färga tröjorna en TREDJE gång, brodera över de där fläckarna med ett "burrigare" garn. I min tanke en fantastisk idé, just då alltså!

Till verket med det hela satt jag där, ena gången ytterst allvarlig över produktionen, andra stunder småfnittrandes över en ytterst knäpp idé egentligen?!

Hmmm...

Det som börjat så himla bra... slutade med två ordentligt tjorviga nystan på bordet, vilka tidigare den eftermiddan kostat mig 120:- i inköp, bensin ned till stan, och ytterligare 20:- kronor i parkeringsavgift...

För att göra en historia kort, så lade jag undan alltsamman för att dricka ännu en kopp kaffe, muttra ännu mer, och plocka ur diskmaskinen. Och morrandet blev bara ännu högre förstår ni!

Samtliga bestick hade fått en vit konstig beläggning, som om de varit doppade i välanvänd lacknafta! Aaassccha!!! Diskmaskinshelvetet har aldrig varit i samma läge som mig själv, det är då en sanning!

Jag diskade om alltihopa FÖR HAND! Slängde in mopsen i diskmaskinen och låste in honom och kör både garnmops, helvete och maskin på 80 grader!

Mmmm...
 
Japp! han ska minsann inte komma undan med sådana där dumheter, sådeså!

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!