Pensionär?

Mmm...

Jag har ALLTID försökt överleva och det känns liksom... tvärt-om-tänk, att fundera så mycket över det faktiskt. Men trots allt så är vi alla döende i och med att vi föds! Det enda som egentligen skiljer oss alla åt är väl: Varför? När? och Hur?

Sen gör det ju inte direkt ont om man har vett att pensionsspara privat, så att man har råd att skippa kattmatburkarna till att träfracken kommer på, eller hur!

Numera känns det nästan som om man flyttar in nysvenskar och flyttar UT gamsvenskar och tjaa... det är väl ingen dum idé kanske, det beror väl på hur man ser det?

Aktiebolaget "Dina pensioner" har ju faktiskt en del idéer värda att kika på:
 
"Om DinaPensioner.se

DinaPensioner.se är en oberoende försäkringsrådgivare som kombinerar internetbaserade tjänster med personlig rådgivning. Med vår tjänst får du en sammanställning och tydlig bild av hur ditt försäkringsskydd ser ut idag och vad du kan göra för att optimera din pension.

När du väl blivit medlem kan vi hämta in uppgifter om dina olika försäkringar och presentera en samlad överblick över hur stort ditt pensionskapital är idag, vilka försäkringsbolag som hanterar det, andelen privat respektive allmänt pensionskapital och var det finns placerat. När vi har all information samlad kan du själv se hur din pensionsförsäkring påverkas och förändras om du väljer att ta ut den vid olika tidpunkter. Vi erbjuder också personlig rådgivning där vi tillsammans går igen just din situation och hur du bäst kan optimera dina olika pensionsförsäkringar så att de passar dig och dina önskemål.

Vår målsättning är att alla våra medlemmar får en så bra pension som möjligt.

DinaPensioner.se ägs av Aktiebolaget dp försäkring. Vi står under Finansinspektionen tillsyn och vi är medlemmar i SFM, Svenska försäkringsförmedlares förening. Vi har även lagstadgad ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar.

För mer info om Aktiebolaget dp försäkring se Rådgivarinformation."
>>>
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Ser redan en skillnad...

Medlemsåterbäring gör det lönsamt!
 
På den bank jag tidigare använt får jag en utstuderat dålig ränta och mest bara kostnader av alla möjliga slag, tragiskt!
 
Nu använder jag istället Coop Forums och ICAbankens möjligheter och ser redan skillnad, fast att det är nygjort, festligt!
 
Ju mer du handlar under en månad, desto mer får jag tillbaka till och med. Jag kan få upp till 5 % i återbäring, vissa gånger. Vilket är mer än hos många andra banker. Jag MÅSTE heller inte handla just på Coop och ICA,
fantastiskt!
 
Ingen har kommenterat än bli den första!