Fann en sida jag bara måste knuffa framåt:

2014-02-28

"Hallå där!
Bella heter jag, är 21 år och bor i Västerås tillsammans med min sambo och hans två katter.
Mitt allra största intresse är böcker och ofta när jag läst ut en bok så blir jag så exalterad eller upprörd att jag måste prata ut om den, vare sig den var bra eller inte. Mina vänner börjar bli ganska trötta på det så nu vänder jag mig till er istället. Ni oskyldiga små läsare som också är bokintresserade. Hoppas jag..

Till vardags jobbar jag på Akademibokhandeln och jag trivs som fisken i vattnet! På det har jag nu också påbörjat min lärarutbildning för att förhoppningsvis kunna inspirera ungdomar till läsning. Här på bloggen tänkte jag blanda min oroväckande konstiga humor med mitt stora bokintresse. Resultatet har ni framför er. Så varsågod och njut!

Maila gärna! bellasbokblogg@gmail.com"

http://www.bloglovin.com/frame?post=2415844469&group=0&frame_type=a&blog=3578087&link=aHR0cDovL2JlbGxhc2Jvay5ibG9nZy5zZS8yMDE0L2ZlYnJ1YXJ5L2Jvb2toYXVsLWJva3JlYS0yMDE0LTIuaHRtbA&frame=1&click=0&user=0
Ingen har kommenterat än bli den första!

Ny blogg att kolla in!

Tiden läker alla sår, sägs det. Är det allt?
 

Är det bättre att ha älskat och förlorat – än att aldrig ha älskat?

Jag har ställt den frågan till ett antal människor det senaste. Nästan alla svarar, utan större betänkligheter, att det är bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig fått uppleva det. De flesta instämmer alltså i Lord Alfred Tennyson, som myntade uttrycket.

Ändå har vi alla förlorat.

http://www.olofrohlander.se/
Ingen har kommenterat än bli den första!