Så var det bara timmar kvar...

Jag vaknade i morse av att det kändes obehagligt bra!
 
Dessutom kvittrade solen medan småfåglarna sken ikapp utanför fönstret. Det är i alla fall för mig en nyhet och en anmärkningsvärd sådan.
 
Efter vännens morgonskaffe vaknade jag ändå till, men det kändes fortfarande bara... BRA! Så kom tanken smygande: VI ÅKER PÅ SEMESTER I MORGON!!! Och med ens var jag absolut klarvaken!

Vi ska gå genom varma vågor i solnedgång, kyssas i en fuktig bris vid havet! Hålla handen bara för att du är du och jag är jag, och äta god mat med tindrande ögon. Se framtiden an och önska än mer av den... 

Bara för att du är du...
och jag är jag!
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Underbart... är gott!

Ett badkar, är väl inte tokigt det heller?

"Välkommen till Fröken Huss – Stiftsgården Skellefteås mysiga relaxavdelning med utespa. Här kan ni umgås, koppla av och njuta av varma bad under stjärnhimlen. En perfekt avslutning på konferensdagen! Naturligtvis kan ni beställa förfriskningar och snacks, eller varför inte vår populära ost- och korvbricka.

När ni bokar relaxavdelningen reserveras den och de två spabaden (utomhus) exklusivt för er grupp.

Fröken Huss har fullständiga rättigheter.

Vem är Fröken Huss?

Anna Huss var prosten Brandells tredje hustru. När hon, 1879, kom flyttande till Stiftsgården och Skellefteå hade hon med sig gårdens första badkar i bagaget. Det var en stor händelse för familjen Brandell och tjänstefolket på gården. Ett riktigt badkar! Läs mer här >>

Och vi kan stolt konstatera att det 2013 än en gång kommit badkar till gården, denna gång två och av betydligt lyxigare sort.

Varmt välkommen till Fröken Huss för avkoppling, samvaro och varma bad!"

Ingen har kommenterat än bli den första!