Darcy Gallagher har alltid trott på ödet ...

"...och på pengars makt. Hon längtar efter en rik man som ska ta henne bort från jobbet på familjepuben, till en värld fylld av glamour.
 
När en välbärgad affärsman, Trevor Magee, kommer till den irländska byn för att bygga en teater i anslutning till familjen Gallaghers pub - och för att finna sitt eget förflutna - tror han sig vara oförmögen att älska på riktigt. Men Darcy Gallagher frestar honom som ingen annan kvinna. Och Trevor Magee framkallar känslor hos Darcy som ingen man tidigare lyckats med ..."
 
 
Nora Roberts, www.ninnan.se;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Stockholm, 13 augusti 2002.

"... Efter en långvarig värmebölja svävar ett elektriskt fält över staden.
 
Lampor kan inte släckas, maskiner kan inte stängas av. Utbrottet når sin kulmen i en kollektiv huvudvärk och kaos hotar. Plötsligt är det över. Men något har hänt. Den pensionerade journalisten Gustav Mahler får ett samtal från Danderyds sjukhus. De döda på bårhuset har vaknat. Hans eget barnbarn har nyligen lagts i jorden på Råcksta kyrkogård. Har även de begravda slagit upp sina ögon? 
 
Elvy har vårdat sin senila make till hans död. Begravningen ska äga rum två dagar senare. Men mitt i natten krafsar det på dörren.  När Davids hustru dör i en bilolycka, ber han Gud att få henne tillbaka. Men återkomsten till livet ser inte ut som han hoppats. De döda återvänder, och vad vill de? Bara det som alla vill: komma hem."
 
 
http://www.ninnan.se/302669766/product/974213/hanteringen-av-od%c3%b6da-john-ajvide-lindqvist?catid=232295
John Ajvide Lindqvist;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Året är...

"...1192 när Arn Magnusson efter 20 år som tempelriddare återvänder till Västra Götaland.
 
Arn är en av många tusen förlorare i det Heliga Landet. Med sig hem för han kunskap och invandrare som blir förutsättningen för en helt ny tid över hela Europa, och som av det lilla bondelandet Västra Götaland skapar det nya konungariket Sverige.
 
Men Arn och hans älskade Cecilia riskerar att störta landet i kaos och krig eftersom de är förvissade om att kärleken är större än politiken. Tredje delen.."
 
 
Jan Guillou, www.ninnan.se;
Ingen har kommenterat än bli den första!