Men värst av allt är nog Cdons sena julpaket?

 

Med Expressen i händerna och en kopp kaffe på bordet läste jag…

 

Tårar, glädjebesked, hyllningar, paketförseningar, karma och naturligtvis om förhöjande ombyten. Allt slog emot mig blad efter blad.

 

Rådet har nu i alla fall verkligen konstaterat oklarheterna runt det man vill kalla finanspolitik, och det känns ju skönt att man slutligen och ändå… Jag, menar - Det är ju snart ett nytt år och "oklarheterna" har väl hållit på länge? Är det inte dags att lägga av med sånt trams?

 

Nåja… kvinnorna är fortfarande de mest entusiastiska över julen, och jag kan ibland fundera på varför? Laga mat i flera dagar och sedan skåda hur den slinker ned i ett nafs och lämna jättedisken ensam på bänken.

 

Fast i år har det väl varit mer strul än vanligt i Sverige då man inte verkar ha funnit rätt män att fråga helt enkelt. Tjaa, vad vet man egentligen? Då blå gaffelmakrill dyker upp i Halland, av alla ställen, kan man kanske frankt påstå att det är lätt att ta fel! Till och med fiskar gör det, oavsett förnamn!

 

"Fruktansvärda misstag" har ju gjorts tidigare, även om man stryker trupperna på väg till Malå. De hamnar mest troligt precis där de ska vara ändå - på Mali! Det är bara två vokaler som skitit i det blå skåpet och hoppat över skaklarna.

 

- Petitesser, för allt i världen!

 

Alla älskar vi i alla fall mamma, talar man om i tidningen. Mamman som tröstar och talar om för oss att vi ska visa uppskattning mot allt och alla, medan vi ändå är här och det är nog rätt. Här finns gott om familjetragedier att älta ändå, utan att vi ska söka fler hela tiden!

 

Nåja, ekonomin sägs vara "urstark" trots de lögnaktiga revisorerna. Räkenskapsgranskare som åtalas för lögn känns ändå lite skrämmande, och för en gång skull tänker jag på Tomas Di Leva. Inte ens han vet ju vad han ska tro, "när det är så här"! Och vet inte han, ja, men vet faktiskt inte jag heller! Fast det kanske är som Lasse säger? - Dumt att slösa bort gubben!

 

Jag måste ändå ge gubben Ragnar rätt: ska man klara av att hålla ihop en längre tid med någon alls så är knepet att alltid ge hustrun rätt! Busenkelt, eller hur? Okey, omständigheter förändras väl hela tiden och man ska inte ens försöka leva ihop med folk som är fullständigt utan humor, det blir baaara ledsamheter av sådant!

 

Hur som helst så hyllas Sofia för sin frisyr så det är nog rätt lugnt ändå? Det står i alla fall i tidningen!

 

Och Parneviks - Jag älskar julen! kan jag nog ändå tänka mig stämmer rätt bra för oss alla! Jag har i alla fall slutat grubbla mig fördärvad över om pengarna räcker över jul, jag koncentrerar mig fullt ut på Expressens korsordsklurigheter istället!

 

- Det är lugnast!

Ingen har kommenterat än bli den första!