www.ninnan.se

Här är information till dig om veckan som gick på din hemsida http://www.ninnan.se – från den 20. feb, 2015 till den 27. feb, 2015.

  • Denna vecka visades dina sidor och fotoalbum totalt 2155 gånger.
     
  • Dina sidor och fotoalbum har visats totalt 51676 gånger sedan du upprättade din hemsida.
Ingen har kommenterat än bli den första!

Jaa, vad tycker jag?

Hmmm... Hyrpersonalen i vårdens korridorer är onekligen för många och ingen bra lösning!

De kostar alldeles åt skogen för mycket att hålla sig med hyrläkare, närmare bestämt: 150 miljoner = personalkostnaderna har med andra ord skjutit i höjden!
 
Jag funderar när jag läser Norrans ledare... vore det inte bättre om vårdpersonalens löner i Norrbotten/Västerbotten helt enkelt höjdes? Man har ju tydligen 150 mille att spela med!
 
För länge sedan slog sig politiker för bröstet och sa på fullt allvar att "alla ska med!" Det lät på den tiden fantastiskt smart, men vart tog liksom sluttentan av det synsättet vägen egentligen?
 
Inte ens en döende Nordlandare ska behöva möta nya ansikten varenda gång de söker sjukvård, traggla sin sjukdomshistoria till det att det blir ett koppel runt densammes hals. Nästan som att bära bygdens stenar ur bygden? Nej, ju fler läkare runt en patient, desto fler misstag!
 
Ge dem lönen de behöver för att stå ut med oss Nordlandare istället, vore väl en bättre lösning än att till och med frivilligt göra det till en affär och lönsamt att arbeta som just - Hyrläkare, de kunde snart starta upp en sprillanste ny gymnasielinje runt det hela? - Arbeta som hyrläkare och tjäna pengar!
 
Nej, men:
 
- Bemanna alla hälsocentraler, var de än står!
- Hjälp landstingen med att fastanställa kunnigt folk!
- Förbättra arbetsmiljön i landstingen!
- Kapa den dyra räddningsplankan!
- Se till att hyrläkare i första hand inte är ett ekonomiskt problem!
 
Visst i fridens liljor betalar också Nordlandare skatt varenda inkomstmånad?
 
Mmm... det var väl det jag tyckte hela tiden!
www.norran.se;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Iiihaaaa!

En kurs då och då sätter verkligen luft under vingarna och de finns många av dem att gå, det är bara att välja och sätta igång det!
 
Kolla ändå först att det är en kurs som verkligen ger något, namn för vad som skrivits av en författare som håller kurser är ett mycket bra sätt. Är det inte en författare som håller kurserna kan det bli besvärligare, men släng inte dina pengar i sjön! Det finns både bra och dåliga kurser du kan gå, se efter om du finner någon som kan tala just för den du själv tänker på!!!
Egen text;
Ingen har kommenterat än bli den första!