Akupunktur och välmående...

Det låter kanske... nåligt? men de tingen går alldeles utmärkt ihop!
 
Än en gång fann Karin de ömma punkterna och jag känner därefter ingen smärta alls i vänsterknäet, än så länge. Det jag trodde skulle vara sååå himla hopplöst visade sig funka alldeles utmärkt bra. Få är väl de gånger man njuter av att ha fel, men sådana fel får komma tjogvis om de vill för min del.
 
Efter tiden med KarinFriskvårdskompaniet stötte jag ihop med väninnan med stort V. En underbar kvinna med liknande erfarenheter mina egna och det blev naturligtvis en hel del kucklande över ännu en skrämmande berättelse: "I havet finns så många stora fiskar"
 
 
V har en bror som hon med jämna mellanrum har delade meningar med och de delade meningarna tog denna gång en rejäl plats, jag var tyst länge i egna tankar till det att det bara kom över mig...
 
Jag är ju likadan själv!
Precis som hon, en sån där (dysfunktionell) dotter!
En dotter från alla möjliga skittillfällen och handlanden!
 
Det är ju nästan så man kräks då man tänker på det, vilket man inte borde göra naturligtvis då det bara gör ont. Men ibland minns man så vanvettigt mycket, som man önskade att man INTE gjorde! Svårigheten är väl att dela på det där, vad bör man minnas och inte? Finns det verkligen något man VILL minnas före tjugioårsålder? Jag kan det då inte!
 
Före den tiden behöver barn verkligen sina föräldrar, i vuxen ålder behövs de inte på samma sätt. Det är nog sant det man säger: Man har alltid de barn man förtjänar, vare sig bättre eller sämre!
Egen självbild;
Ingen har kommenterat än bli den första!

www.ninnan.se

Här är information till dig om veckan som gick på din hemsida http://www.ninnan.se – från den 23. jan, 2015 till den 30. jan, 2015.

  • Denna vecka visades dina sidor och fotoalbum totalt 1199 gånger.
  • Dina sidor och fotoalbum har visats totalt 45714 gånger sedan du upprättade din hemsida.
www.ninnan.se;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Liv efter liv...

"Vinnare av Costa Novel Award och en av de bästa böckerna 2013 enligt New York Times
Liv efter liv av Kate Atkinson.
 
 

 
Den 11 februari 1910 föds Ursula Todd, det tredje barnet till en rik engelsk bankirfamilj. Ursula har ett synnerligen unikt liv framför sig, där hon föds och dör under de ca 60 år vi får följa henne. Hon får uppleva flera av sin tids viktigaste händelser och på olika sätt vara med att påverka historien.

Tänk om du skulle få ett oändligt antal chanser att leva om ditt liv. Skulle du till slut kunna rädda världen från ett oundvikligt öde? Skulle du ens vilja?"
 
 
För mer info & recensionsexemplar, välkommen att kontakta
Lina Sjögren
08-409 30 703

E-post: lina.sjogren@massolit.se
Liv efter liv, Massolit Förlag;
Ingen har kommenterat än bli den första!