Tänkvärt!

Fawour

ILICON AB & ILICON INVESTMENT LTD

“Jag hade länge funderat på att starta eget vid sidan om mitt ordinarie jobb, men hade svårt för att bestämma mig. När Panlegis ringde upp mig blev det helt plötsligt ganska enkelt.

Att svara på några frågor med professionell vägledning och låta dem sköta resten var allt som behövdes. Tack för att ni hjälpte mig att ta första steget på en spännande resa.”

Tony Levander
VD, ILICON AB & ILICON INVESTMENT LTD
www.ilicon.se

FLYING FRISIAN LIMITED

“Perfekt guidning, lyssnar alltid och kommer direkt med bra svar och tips om hur man kan fortsätta utveckla sitt företag. Jag är inne på bolag två nu, efter tips från Niclas Ryegård på Panlegis. Dom få jag pratat med om våra bolagsform har bara att säga gott om Panlegis. En av dom tipsade mig just om dem. Det borde väl säga sitt.”

Tjerk Blümers, FLYING FRISIAN LIMITED
(t) 0723093518 – (e) info@flyingfrisan.se

PREGEL

“När jag ville utveckla mitt företag från enskild firma fick jag ett mycket effektivt stöd och professionell rådgivning. Processen att etablera ett SUF gick mycket snabbare än vad jag vågat tro. Detta och det faktum att man kan ringa för få proffsig hjälp och ett riktigt gott bemötande, när som helst, gör att jag varmt rekommenderar Panlegis tjänster. “.

Jan Lindahl, Pregel.se

CECAR MEDIA LIMITED

“Jag blev företagare på en dag med hjälp av Panlegis. För mig med lite tid över till annat passade det mig perfekt att endast plocka upp telefonen och få hjälp med varenda detalj i processen att starta eget. Jag känner mig trygg och säker på att jag när som helst kan ringa och fråga om råd. Om du letar efter en goda effektiva rådgivare sa rekommenderar jag varm Panlegis”.

Sofia Hellström

Kroppsform Ltd

”Kan varmt rekommendera denna bolagsbildning Engelsk SUF till alla som vill starta eget AB – inget krav på aktiekapital , snabb och mycket bra service samt trevligt bemötande.

Att kunna starta eget SUF Bolag utan krångel är att förverkliga en dröm! Jag upplevde bara att det var att fråga om allt och fick enkla ärliga svar. Trodde nästan det inte var sant. Kan varmt rekommedera detta! Mina erfarenheter är era bara att höra av er om ni vill.”

Mvh
Maths Nilsson
0705570370

Mediakonsulter

“Det var snabbt, korrekt och enkelt att upprätta bolaget med Panlegis. Fungerar klockrent. 100% nöjd. Grym support. Inga tveksamheter.”

Jan Sandin, VD

Vi är en oberoende mediakonsult med mångårig branschvana.Vår erfarenhet kommer bl.a från Lokaldelen/Hitta.se. Såväl katalog och internet försäljning. Vi hjälper Er att hitta rätt i KATALOG och INTERNETDJUNGELN! Du kan hänvisa alla säljare till oss. Vi vet var ni bör och inte bör synas.

(w) http://www.mediakonsulter.se

Jörgen Hofvander, redovisare

“Det går snabbt och man får bra personlig kontakt, och det är anledningen till varför jag är med panlegis”

Jörgen Hofvander

(p) +46 706269921

 

Beställ gratis info NU!

 

Niclas Ryegård på Panlegis, Panlegis, Perfekt guidning, Tack för att ni hjälpte mig, Tony Levander, har bara att säga gott om Panlegis, jag ville utveckla mitt företag från enskild firma, lyssnar alltid, låta dem sköta resten var allt som behövdes, professionell rådgivning, professionell vägledning, starta eget vid sidan om mitt ordinarie jobb;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Hylla våren...

Fawour
...med en bok!
 
Hylla med en bok!
Oj, så mycket det finns att hurra för under våren! Kalas, dop, middagsbjudningar, avslutningar och andra festligheter där någon i din närhet står på tur att hyllas. Vi har samlat våra bästa presenttips för olika tillfällen. Hylla med en bok!
 
Vänliga hälsningar
Akademibokhandelns Vänner
 
 
Akademibokhandelns Vänner;
Ingen har kommenterat än bli den första!