Mehn, sicken härlig onsdagsmorgon det blev!

Fawour
Fästmannen gick trappen ned, hämtade tidningen och överlämnade den i min förväntansfulla hand.
 
En ny dag var på ingående, och det kändes precis som mormor en gång brukade säga: För sanningens mig, märkligt bra! Eller så kände jag helt enkelt inte efter tillräckligt länge! Men, det var då detsamma!
 
I Norran läste jag att datorgrafiken, datorspelsutbildning, scenografi och attribut på Campus tydligen går bättre igen... åsså har det tillkommit två nya masterutbildningar dessutom - Hepp! 
 
Största branschmässan norr om Dalälven - Load Up North Meetup, drar tydligen igång den 1 september..., inte att missa med sina föreläsningar i Skellefteås - Fällfors, och sist men inte minst för den här gången - The great Norherns morgonsmöte - Skellefteås nya innovationshus!
 
Mmmm...
 
Rita Simus nya bok: Ängeln vid din sida, får mildra vågorna i mitt blod..., kanske? Tänker man efter så kanske inte en tornedalsk by har en sådan inverkan på mig lika fullt?!
 
 
 
Fällfors, Load Up North Meetup, Norran, Rita Simu, Skellefteås nya innovationshus, The great Norherns morgonsmöte, Ängeln vid din sida;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Kungsleden - En favorit bland besökare från hela världen

Fawour
Och precis som Hipokrates en gång sa - Vandring, är människans bästa medicin!
 
Norrbotttens och Västerbottens Länsstyrelser märker ut denna Kungsled genom terrängen, sätter upp vägvisare, lägger ut stänger och bygger broar och placerar rastskydd.
 
- Det är ändå rätt fantastiskt hur man klarat av att ordna med alla flerbäddsrum, våningssängar, självhushåll, kaminer och gasolspisar lite överallt. Vatten i sjö och bäck, utedass och myggdjävlar, blir det som i första hand påminner om var man befinner sig.
 
- Någonstans efter en 425 kilometer lång led mellan Abisko i norr och Hemavan i söder!
 
Kort och gott ett storslaget och varierat landskap i samisk fjällvärld, en del kallar det visst fortfarande för - Lappland.
Abisko, Hemavan, Hipokrates, Kungsleden, Människans bästa medicin, Norrbottens och Västerbottens Länsstyrelser, Vandring;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Anna, hund, katt och svart Renault!

Fawour

 

 
 
 
 

This is my life!

Många hälsningar och välkommen!

 

- - -

 

Källa: North Chapter
Kommer hem till ett rekord!...

"Anna Sundström Lindmarks bok "I skuggan av ett geni" är den mest lånade boken i Skellefteå denna sommar : )"

- - -

 

Källa: Norran 22 aug 2016

 

Sommarens mest lånade böcker i Skellefteå...

"När Skellefteborna valde skönlitterär förströelse i sommar var det en bok med lokal anknytning som var populärast. Anna Sundström Lindmarks bok ”I skuggan av ett geni: arvet från uppfinnaren som tog hissen upp till himlen”

 

Spara
Spara
Spara
Spara
Anna Sundström Lindmark, https://www.facebook.com/northchapterpublishing, www.ninnan.se, www.norran.se;
Ingen har kommenterat än bli den första!