Men jag undrar om det verkligen går?

- Det borde startas upp en intressegrupp runt MSdrabbade i Skellefteå och du är rätt person!
  • Friskvårdskompaniet på måndagar...
  • Bowling på tisdagar...
  • Eddahallen torsdagar...
  • Och....
 
Men själv undrar jag om det verkligen går? Vill man verkligen ha tider att passa, ordning och reda... åssådär, finns  ju en gott fungerande: http://www.neurologforeningen.org/
 
- JAG är medlem där, men jag vill ha ett liv utanför föreningen också! Ett där man bara pratar vardag, intressen, glädje och sorg!
 
Hmmm, jag undrar jag... För att nå dessa människor så måste man kanske först veta vilka de är och sjukvården har fortfarande tystnadsplikt? Att jag själv vägrar gömma mig och skämmas för något jag faktiskt är, är nog inte lika lätt för alla?
 
Jag skiter numera fullständigt i vad folk tror tänker och funderar, om hundra år är det ändå glömt. Vill man lägga ned en massa tid på sådan skit, så varsågod!
 
Men okey! Tycker du som följer och läser mina blogginlägg, att det vore en kul grej att träffas på våra egna boliner? Då måste DU höra av dig i någon form av komentar till detta, så tar jag kontakt i min tur. Kanske kan vi trixa till något, men utan någon som helst föreningsform!
 
Till det har jag inget minne längre.
Bowling på tisdagar?, Eddahallen torsdagar?, Kanske kan vi trixa till något, men utan någon som helst föreningsform!, Tycker du som följer och läser mina inlägg, att det vore en kul grej att träffas på våra egna boliner?, där man bara pratar vardag, intressen, glädje och sorg!, en gott fungerande: http://www.neurologforeningen.org/, ett liv utanför föreningen också, intressegrupp runt MSdrabbade i Skellefteå;
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Idag är gästerna på sidan 27

www.ninnan.se
 

Gästbloggare 

 

***Några av dem i bokstavsordning!

Abrahamsson Erika, började på Universitetet i Umeå innefattande etnologistudier, januari 2000 och där fann hon vad intellektet sökt. - Att få fördjupa sig i hur och varför människor skapar alla diskurser, normer och regler, som vi gör. Det hon fascinerades mest av var etnicitet, makt, genus, klass och olika hierarkier. Kontentan av etnologistudierna blev hennes fulla övertygelse om att världen vare sig är svart eller vit, utan en enda stor gråskala och att det inte finns någon vedertagen sanning. Alla våra kulturer i det stora och det lilla är baserat på olika tolkningar och syften.

Akteus Elisabeth, kom 2014 ut med fyra böcker, men det var bara en som var planerad - Mörk Avsikt. Då hon skapat en lathund och listat över 500 känslor och hur man kunde gestalta dem i kroppsspråk och dialog, uppstod plötsligt tre böcker till. Men hon har inte bara gett ut böcker, utan också skrivit kontrakt och omnämnts i Expressen under rubriken “Det bästa ur deckarsverige” och fått möta många människor som älskar böckerna. 2015 kom boken - Valet, och efter det har hon börjat med lektörsuppdrag, och fått förfrågningar om hon kan föreläsa. Dessutom har hon nu - skrivarlya i Indien, som hon hoppas kunna utnyttja!

Arvidson W Monic, målar upp levande och trovärdiga fantasivärldar som man lätt dras in i som läsare. Hon är en driven skribent med en bakgrund i journalistyrket. Hon är skicklig på research och att hålla en röd tråd och struktur i en komplicerad handling med stort persongalleri.

BurmanJens Daniel, är författaren av spänning och skräck. Han har sina rötter i Hälsningland och det är även där hans berättelser växer fram. På dagarna är han handledare för filmintresserade ungdomar och delägare av ett filmproduktionsbolag.

*Startade upp och är med i Gästbloggarnas intervju!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Blivande gästbloggare: - Vi vill ha personlig info, gärna också profilbild!

  • En presentation av dig och valfri bild (se andra gästbloggares sida). Du kan välja en bild av din skrivna bok eller annat.
  • Tre länkar från din plats på ninnan.se, till exempelvis din bokförsäljning, egna företagsplats, personliga sida.
  • Samt kontaktinformation så att man når dig!
  • Vi vill också att du lägger upp dina egna inlägg någon gång då och då, vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med sådant.
  • Ju fler gästinlägg du gör i portalen, desto fler finner din egen plats på ninnan.se och därifrån har besökaren dessutom "Tre knappar" vilka länkas till ditt eget material!

 

Abrahamsson Erika, Akteus Elisabeth, Arvidson W Monic, Birgitta Andersson, BurmanJens Danie, Börjesson Elin, Davidsson F Pia, Fritzén Maire-Louise, Gable Anna, Hellqvist Anna, Johansson Christian, Lind C. Nellie, Linder Nina, Lindgren Håkan, Lindgren Ulrika M, Lindström Magnus, Svensson Räisänen Iréne, Ullerud Eva, Veronica Grönte, Widlund Pia, Wågström Pauline Felicia, Zweigberk Charlotta Von;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Unika verktyg och avslöjanden!

www.ninnan.se

Ge ditt skrivande en fräsch chans med hjälp av mina unika verktyg som jag utformat kring dramaturgi och gestaltning.

Jag avslöjar och förklarar berättandets hemligheter.

"Detta skulle jag ha vetat för längesedan", säger många som deltar i mina skrivarkurser... efter att ha gått andra författarkurser tidigare. Är du på väg att välja din allra första skrivarkurs? Ja, då rekommenderar jag att du startar med min kurs. Jag ger dig de allra mest värdefulla redskap du kan få inför sin start.

Du kan känna dig trygg under kursen. Läs mera om upplägget:

Stockholm 19-20 mars

Lund 2-3 mars

Göteborg 9-10 april

Referenser:

»Kursen gav mig mycket att tänka på. Att reflektera över texter ger så mycket. Återkopplingen var fantastisk - att få veta att det jag skriver verkligen skapar bilder inom andra. En lättsam trevlig grupp som jag gärna vill hålla kontakt med. En mycket givande kurs - över förväntan.«
Anette Rogers, konsult affärsutveckling, Eskilstuna

»Med positiv entusiasm har Veronica fått mig medveten inom helt nya områden. Det viktigaste med kursen är att jag har förstått nya sammanhang. Tack Veronica för ditt engagemang, tålamod och träffsäkra öga och öra.«
Ewa Bäckaström, florist, Kristianstad

» Samtal om olika dramaturgiska hållpunkter har hjälpt mig föra en berättelse framåt och hitta en röd tråd. «
Malin Hollmark, forskare inom medicinsk teknik, Solna

 

Veronica Grönte, medlem i www.ninnan.se

 

Gestalta dina karaktärer, Göteborg 9-10 april, Kostnadsfri författartimme, Kunskap, inspiration och trygghet, Lund 2-3 mars, Maketemetoden, Pennvässaren, Skrivarkurser, Solentro, Stockholm 19-20 mars, Studentlitteratur, berättandets hemligheter, dramaturgi och gestaltning., dramaturgins hemliga kod, självbiografiskt;
Ingen har kommenterat än bli den första!