My newsdesk?

Fawour

Nå 100 miljoner människor med PR och storytelling.

"Premissen är enkel, få ut rätt nyhet till rätt person. Mynewsdesk hjälpte Hövding att nå 100 miljoner människor med sin kampanj, Give A Beep, som visade på farliga områden för cyklister i London, och genom det gjorde staden säkrare."

Läs mer »
 
Tre anledningar till att välja Mynewsdesks PR-verktyg och det är länkad info!
 

50 % lägre startkostnad

Du får ett nyhetsrum integrerat med din hemsida, utan behov av in-house utveckling. Ditt nyhetsrum uppdateras och förbättras kontinuerligt så att du hela tiden kan optimera ditt PR-arbete.

16,000 prenumererande journalister

Som företag eller organisation behöver du vara där journalisterna är! Gör det lättare för journalisterna du vill nå, att hitta dig.

53% ökad synlighet

Få ut dina nyheter och öka din synlighet med ett effektivt PR verktyg! Hitta journalister, nå en publik du inte visste att du hade, och förbättra relationen med dem som redan bryr sig om dig.

 
http://www.mynewsdesk.com/services/pressroom/service/unique key/?parameter=value&parameter=value
 
16,000 prenumererande journalister, 50 % lägre startkostnad, 53% ökad synlighet, Få ut dina nyheter och öka din synlighet med ett effektivt PR verktyg!, My Newsdesk, PR och storytelling;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Då vet man aldrig riktigt vad som händer

Fawour
SGU, varnar för sommarens vattenbrist då grundvattennivåerna är under det normala.
 
Ännu ett år blir det förbud att vattna då det också i Västerbotten nu är under det normala. Man förväntar sig att grundvattnet höjs då snösmältningen kommer igång ... Visst? kanske den där snön som man preparerar både Wasalopp och annat med, för flera miljoner?
 
I västerNorrland är det knappast något snötäcke som ger något större tillskott i alla fall. Nivåerna ligger redan under det normala och det kan till och med bli vattenbrist i södra Västerbotten, och längs kusten.
 
Man säger lite varstans att man har rutiner för att följa vattenutvecklingen, men borde vi inte försöka "mota Olle i grind" i stället för att stilla sitta och titta på vad det är som händer varenda dag. Det räcker föga långt att konstatera att man inte vet vad som kan hända i framtiden ... Det kan inte ens tolkas som "lovvärt".
 
 

Ämnen:

Hållbarhetsfrågor/CSRMiljö,energi

Naturresurser

Naturvetenskap

Skola

Statlig, kommunal förvaltning

Undersökningar

Undervisning, lärande

Utredningar

Vetenskap, teknik

 
 

 

Spara
SGU, Sveriges geologiska undersökning;
Ingen har kommenterat än bli den första!