Uppriktigt sagt fattar jag inte varför inte fler företag gör precis som bland annat Forever Living

Fawour

Då man dessutom redan konstaterat att fasta butik- och varukomplex är på nedåtgång, medan näthandeln ökar hela tiden. Så vad väntar man egentligen på? själv har jag inte lust att stå sist i vad kö det än gäller, MINA ben bär mig helt enkelt inte så länge.

Vore det inte smartare att till och med starta upp studier som ger dem möjligheter till både näthandel och gårdsförsäljning, just för att hjälpa ungdomarna på väg ut i arbetslivet? Gårdsförsäljning vore ett naturligt och rimligt litet steg till, även i vårt försiktiga land! Vad i hela världen ska vi annars erbjuda dem att leva av, då det mesta läggs ned allt eftersom i övre delen av landet. Förväntas de sitta på varandras knä i Göteborg, Malmö eller Stockholm en vacker dag? Eller så kanske vi enklast borde kapa av landet på mitten, och behålla naturtillgångarna själva?

Men jag är nog jäddrans fjollig som inbillar mig att järnvägen kanske ändå räddar oss en vacker dag ... Den där som lyser med sin frånvaro, medan antalet långtradare och bilar ökar mest varenda dag. De där man absolut inte borde stävja då föroreningar av alla möjliga slag, tävlar om första platsen hela tiden. Man kanske istället borde låna sitt politiska öra åtminstone till de större företag som tycker precis som jag: Dra föri [svordom] fram järnvägen NU! 

 
 
 
 
"Hela Sverige ska leva", Näthandeln ökar, ta till vara den chansen!;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Malin:

skriven

De tåg vi redan har går ju knappt framåt tyvärr...