Jag har en bekännelse att göra känner jag:

Fawour

Min egen anledning till att börja jobba som återförsäljare, var faktiskt till en början inte större än att jag fick 35% på varorna jag ändå köpt länge och till fullt pris av andra.

Det har jag väl bort göra något åt länge, men det har liksom inte blivit av lika fullt. Så lessnade jag tillsist på detta faktum och har nu istället anskaffat egen hemsida och säljer produkterna själv, vilket gör en stoooor skillnad rent ekonomiskt för mig.

Har du själv lust att veta hur jag bar mig åt så hör du av dig, så ska jag berätta!

ninnan@ninnan.se

 

 

35% mindre kostnader, för inköp av produkter, Anledningen till att jobba som återförsäljare;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Take the chance och change your life!

Fawour

Mitt eget Teamarbete

Jag sponsrar andra människor därför att det är kul, enkelt och jag tjänar pengar på det!
 

Dessutom hjälper människorna i mitt nätverk varandra, och vi är som ett stort hockeylag allesamman. Vi håller ihop i vått och torrt och du borde själv fundera på att börja, det kostar dig absolut ingenting och ger dig istället både en grupp att tillhöra och glädjen i så mycket annat. Det handlar inte om att tvinga på folk våra produkter, de säljer sig minst sagt själva. Vi erbjuder istället något och låter alla  avgöra själva om det är intressant eller ej. Jag väljer helt enkelt själv hur många jag vill hjälpa, sponsra och ansvara över, för att lära ut hur de ska göra i sin tur och det blir lite som följa John på något sätt.

  1. I första hand använder jag produkten själv, då jag älskar den
  2. Sedan delar jag med mig av den till andra människor, och jag brukar bland annat dela ut varuprodukterna som gåvor
  3. Och naturligtvis sponsrar jag andra så långt jag hinner med

ALLT hänger hela tiden på mig själv då ingen annan än jag själv kan mäta mina egna prestationer. Det finns heller ingen överordnad chef som säger åt mig vad jag ska göra och inte, eller på vad sätt jag ska göra saker och ting, eller när jag ska göra det. Jag bestämmer precis allt själv!

Jag har helt enkelt min egen etik och attityd och mina tankar och resultat visar sig sedan i mina resultat. Belöningen som många gånger är rätt stor, står i direkt proposition av mina anstängningar helt enkelt. Vill jag ingenting göra alls, så får jag heller ingenting alls. Det minsta man kan säga är att det hänger på mig själv. och i den här verksamheten baseras alltid framgången helt och hållet på hur jag balanserar frihet och skyldighet.

Ingen har kommenterat än bli den första!