-35% på alla dina inköp efter det, i resten av ditt liv!

Fawour Skellefteå

Jobberbjudande

Datum: 2017-07-03, 10:34.

Jobberbjudande
 

På Forever arbetar vi med Team marketing, ett koncept som ger alla samma möjlighet att starta och driva en lönsam verksamhet utan de ekonomiska risker som ett eget företagande vanligtvis innebär. Återförsäljarna är oberoende och arbetar för sig själva, men genom Forever. Det innebär att de får del av tryggheten i att ha ett starkt varumärke och ett väletablerat företag i ryggen, och samtidigt själva bestämmer över sin verksamhet, sina mål och sin framgång.

Fördelarna med en egen verksamhet är många. Möjligheten att själv styra sitt arbete och sin inkomst, är två av dem. Resultat och inkomster är en direkt spegling av återförsäljarens arbetsinsats: man väljer alltså själv vad man vill uppnå med sin verksamhet. Många börjar i liten skala för att tjäna lite extrapengar och kan efter hand gå över till att helt försörja sig på sin verksamhet – allt beroende på vilka mål de har.

Sänder du mig ditt namn och adress så skickar jag en registreringslänk till dig, där du kan gå in och registrera dig gratis, få ett kundnummer och få 15 % på din första order dessutom.

Vi har en jättebra Startbox som heter Top8 med våra bäst sålda produkter, och med den kan du prova på produkterna först och se vad du tycker. Samtidigt får du också ett stort välkomstpaket med 10st produktkataloger mm, och även fritt inträde till hela företget och en gratis utbildning! Från och med det paketet får du även 35% på alla dina köp efter det ..., I RESTEN AV DITT LIV! Och det hur mycket, eller lite du än beställer.

Varmt välkommen att kontakta mig!

 

 

Forever och Team marketing, Utan ekonomiska risker!;

Kommentera inlägget här: