Ja, inte är det mycket man fattar av det!

Fawour
Jag ser vare sig hudfärg eller annat när jag läser om brott, jag ser det utförda brottet.
 
När en svenskfödd begår brott så straffar man dem genom att låsa in dem. Har brottsförövaren ett annat födsloland än Sverige så blandas förr eller senare ordet "främlingsfientlighet" in, och det är bara så sjukt. Jag har många vänner som är födda i ett annat land och de säger samma sak, sköt dig eller packa!
 
Det verkar i sanning mer en strid, för stridens skull. Det borde inte vara frågan om något annat än utvisning ur landet, med förbud att återvända, om man inte håller sig till landets lagar. Har vi inte ens skattemedel för att ta hand om landets pensionärer på ett vettigt sätt, så har vi sannerligen inte pengar att hålla med både lokal och bespisning för dem som begår brott oavsett typen av brott.
 
"– Döms de för de här brotten är det fängelse och inget annat som är aktuellt. Då är det också min uppfattning att de två som inte är svenska medborgare inte ska få vara kvar här, säger Magnus Berggren, som yrkar på utvisning med förbud att återvända i 15 år."
 
Läs mer på Norran >>>
 
 
Norrans Debattsida, Uppsala Tingsrätt, Utvisning för brott;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Vad är Lättföretagande?

Fawour

"Lättföretagande kombinerar de bästa sidorna av att vara företagare och att vara anställd. Du kan fritt arbeta för de kunder du väljer utan administreringen som hör ihop med att äga företag. Vi sköter pappersarbetet åt dig för bara 3-6% serviceavgift."

Fakturera utan eget företag - Lättare att driva eget!

"För dig som vill driva eget och som vill fakturera utan eget företag är lättföretagande ett perfekt sätt att anställa sig själv. Lättföretagande är en arbetsform där du som privatperson på enklast möjliga sätt kan driva eget bolag. Ta emot arbetsuppdrag, bestäm priset med uppdragsgivaren och sedan utför jobbet. När du har gjort jobbet kan du skapa en faktura på vår hemsida, sedan sköter vi resten och du får pengarna direkt på ditt konto. Du kan dessutom dra av vissa kostnader som är relaterade till uppdraget. Precis som en företagare.

Vi sköter pappersarbetet åt dig för bara 3-6% serviceavgift.

En av fördelarna med lättföretagande är att du kan prova din affärsidé helt riskfritt och utan pappersarbetet, vi sköter allt åt dig. Du kan även vid sidan av ditt vanliga jobb tjäna en extra lön för något du tycker är kul och har talang för. Att fakturera utan eget företag är det nya sättet att sysselsätta sig själv och den här arbetsformen kommer att expandera. Vill du också satsa på framtiden och bli en del av den växande gruppen av lättföretagare?

Registera dig nu!"

Fakturera utan företag, Lättföretagare, UKK.se;
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Melinders uppmaning!

Fawour
 
 
 
Anton Wikström, Cyklade mellan Jörn och Skellefteå, Den lilla människan ges röst, Det lokala samhället, En tidning med fast förankring i vårt lokalsamhälle, Norran håller fast vid att vara en oberoende röst, Norrans grundare, Norrans läsare fortsätter växa, www.norran.se;
Ingen har kommenterat än bli den första!