Övre Norrland stöttar en Northvoltetablering i Skellefteå

Fawour
http://norran.se/plus/affarsliv/hela-ovre-norrland-gar-ut-och-stottar-northvolt-etablering-i-skelleftea-stor-annonskampanj-i-riksmedia-vantar-903190
 
 
 
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnorran.se%2Fplus%2Faffarsliv%2Fhela-ovre-norrland-gar-ut-och-stottar-northvolt-etablering-i-skelleftea-stor-annonskampanj-i-riksmedia-vantar-903190&h=ATN2dCasiGrCx2A9AUoLeJPVy_r1LEmln965SxmOsUvg9jaiN6FlmZunIqE2qgV3fwQ6TOv9L_u5QA1A9qgYFZWBYdb8gzzDrYI0vFi2Ky0Gc3LlbtxTuR_t9ZnikA8S9v8HT5QAjeMH2nB5h_NTI9YjXKC87nPuQiqsWXBiWugXvQehbd01H8i8Wl-hwt_gWFYPbT8j0fl_aQEjTGh2TmqUOE32LoZHr1q45XMsyQygbt7qSyOv49n0cPRDQj2EeYhCzVJI78VmmKi0Do56Fc8U4KNxwKNh
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

En inspirerande bokmässa i Göteborg är över, tack Region Norrbotten för ert stöd till oss lokala författare.

Fawour

Men helgen efterlämnar något i mig, en oro och en skam över Sveriges och min egen långvariga tystnad.

Mässan stördes av kängor som marscherade på stan. Plakat med bilder på politiker och journalister som ska utrotas visades öppet!
Nu är det dags att vi som inte håller med ser till att höja våra röster för att höras. Vi kan inte acceptera att människor värderas olika, vi kan inte acceptera icke demokratiska rörelser. Vi som tycker så är cirka 80 % av befolkningen- varför låter vi de odemokratiska styra vårt land i den riktning de gör? Vi måste börja framföra våra åsikter, lugnt och sakligt på jobbet, privat, till våra barn.
Vi tycks glömma bort att Hitler hade mindre än 3% av tyskarnas röster vid valet i slutet av 1920-talet. Några år senare var han Führer och hur det gick vet vi alla. Svenskarna är inte historielösa, men vi tar demokratin för given och det är farligt att slappna av och tro att saker och ting löser sig av sig själv.
Vi behöver arbetskraften som de nyanlända tillför i vård, omsorg, skola och företag. Vi behöver alla som vill bidra och skapa tillväxt.
Jag är tacksam för alla poliser som stod utplacerade i hela city och som gav trygghet när jag ensam gick mellan hotell, mässa och ute på övriga stan. Utan er hade vi haft ett ett annat resultat.
Bokmässan# Göteborg#demonstration #nazister #majvormuller #rasism #vimåstehöjavåraröster #göteborgspolisen #regionnorrbotten #kulturnorrbotten

 

Mycket bra skrivet av Majvor Müller och jag håller med i vartenda ord!

 

Majvor Muller;
Ingen har kommenterat än bli den första!